Welkom


1 Beeld zegt meer dan 1000 woorden

button-nieuwsbrief-300x300

Beste fotoliefhebber,
In januari 2015 zijn we gestart met een:
FB-groep Fotografie/Allerlei. Wat aanvankelijk een gezellig onderonsje met vrienden (met dezelfde passie) moest worden is inmiddels uitgegroeid tot een heuse community van meer dan 33.000 leden. Indien fotografie ook jouw ding is kom er dan gezellig bij en wordt lid van onze gezellige en begeerde fotogroep.

GDPR Compliance

Het copyright van de foto’s, zowel in onze groep als op onze pagina, blijft bij de fotografen. Gebruik en/of publicatie van deze foto’s is alleen toegestaan na toestemming vooraf van de betreffende fotograaf.
In antwoord op het nieuwe beleid op Facebook geef ik hierbij aan dat op mijn persoonlijke gegevens, foto’s, enz (als gevolg van de Berner Conventie) mijn copyright rust. Voor commercieel gebruik is dus ten alle tijde mijn schriftelijke toestemming vereist !

Veel fotoplezier,
Het Fotografie Allerlei team

7 reacties op “Welkom

  1. Knappe website. Mag ik vragen met welke software deze website gemaakt is omdat ik Drupal volg op een avondschool.

    Mvg
    Paul Vancraybex

    Geliked door 1 persoon

    • Ooh nee Drupal 😦 ben er ooit mee begonnen maar snel mee gestopt. Deze is gemaakt met WordPress, a piece of cake hoor. Je flanst hem op 1,2, 3 in elkaar en bovendien vind je op youtube velen handig filmpjes.

      Like

  2. Dank voor de aanvaarding in deze groep 😉 we gaan zeker een donatie doen want je verdient het, we weten immers hoeveel werk en inzet hierbij komt kijken. Doe zo voort, je hebt een prima blog, groep en pagina !

    Like

  3. Geachte, had graag onder een andere naam gewerkt zodat ik onherkenbaar blijf of is dat een probleem en wil ook 10 euro betalen als ge mij het rekening nummer geeft.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie