Photo days 2020


HOOFDPRIJS: WIN EEN VAN ONDERSTAANDE CAMERA’S !
TROOSTPRIJS: WIN EEN GRATIS INKOM TICKET !
WEDSTRIJD – Dit jaar schenken we alweer 4 super prijzen weg die ons aangeboden werden door ‘Photo Days’ + een aantal gratis tickets.

Maak kans om te winnen => HOE GA JE TE WERK?

 1. #DEEL dit bericht zoveel mogelijk via Fotografie Allerlei
 2. Volg en #LIKE de FB-pagina Fotografie Allerlei en Photodays
 3. Voeg zoveel mogelijk leden toe aan onze groep Fotografie/allerlei
 4. Schrijf je in voor onze NIEUWSBRIEF 
 5. Schrijf een korte boodschap over wat je vindt van deze actie op onze blog en/of in onderstaande reacties.

Onze prijzen:

– 10 x 2 Toegangstickets
– 1 x Panasonic Lumix DC-GX880 + 12-32mm f3,5-5,6 (waarde 450 €)
– 1 x Nikon D3400 + 18/55 (waarde 599 €)
– 1 x Panasonic DMC-TZ80 (waarde 280 €)
– 1 x Fujifilm Instax Mini 9 (waarde 90 €)

Misschien ben jij binnenkort wel de nieuwe eigenaar van één van deze prachtige camera’s  of krijg je gratis toegang tot de beurs!
De 4 winnaars zullen bekend gemaakt worden in onze Nieuwsbrief die in maart 2020 zal verschijnen en uiteraard ook op onze FB groep/pagina. Elke prijs wordt vergezeld van een gratis ticket voor de beurs, waar de prijs kan afgehaald worden. Het is de winnaar uiteindelijk zelf die beslist of zijn/haar naam al dan niet zal gepubliceerd worden.

Doe snel mee aan onze wedstrijd en maak kans op één van onze fantastische prijzen!

Op 13, 14 en 15 maart 2020 spreken we weer af in Paleis 1 van Brussels Expo voor Photo Days, de grootste fotografiebeurs van België.

Locatie & toegang

Brussels Expo
Belgiëplein 1, 1020 Brussel

Succes en tot binnenkort op Photo Days beurs!
Ooh ja, vergeet niet hieronder een leuke boodschap achter te laten in de reacties.

Geniet van dit event en doe vooral mee aan de wedstrijd,
Het Fotografie Allerlei team

36 reacties op “Photo days 2020

 1. Ik vind dit een zeer mooie actie, het motiveert om je eigen foto’s echt kritisch te bekijken en voor betere resultaten te gaan. Een goede camera is zoals we allemaal weten niet goedkoop, op deze manier is er ook voor zij die het niet kunnen betalen een kans om verder te gaan met deze leuke hobby! 🙂

  Geliked door 1 persoon

 2. 😍📸 Super leuke actie!! Steeds ben ik diegene die de foto’s maakt wanneer er iets te doen is met vrienden of familie. Sinds ik hier steeds een beter oog voor krijg merk ik dat ik toch een beter toestel mis. Hopelijk is dit mijn kans om een betere camera te winnen zodat ik ook zo een prachtige foto’s kan maken zoals ik al zag op deze pagina! 😍🙏🍀 Photodays staat al zeker in mijn agenda! Ziet er echt de moeite uit! 😀

  Geliked door 1 persoon

 3. Rate this, het zou toch de kers op de taart zijn, leuke actie van een leuke site, waarin een ieder in zijn waarde wordt gelaten !!
  🌷🍀🌹🌸🍀

  Geliked door 1 persoon

 4. Wat een leuke actie! Mocht ik iets winnen zou ik het graag aan mijn vriendin geven… is ook bijna jarig. Zij heeft op dit moment geen camera en zou heel leuk en gezellig zijn om samen met haar op pad te gaan. Zo’n leuke hobby 😊

  Geliked door 1 persoon

 5. Super gelegenheid om gelijktijdig een mooi toestel te winnen en dan ook nog eens naar een vooraanstaande fototentoonstelling/beurs te kunnen gaan.

  Geliked door 1 persoon

 6. Heel leuke actie met mooie prijzen!! 😀 Ik heb alvast de 5 stappen gevolgd en kijk ook al erg uit naar Photodays. Fingers crossed! 📸

  Geliked door 1 persoon

 7. Het zou zo mooi zijn om een goed toestel te winnen! Dan kan ik echt stappen zetten in het professioneel gaan fotograferen 🙂
  Photo Days staat al in de agenda ok camera’s te spotten.
  Ik hoop echt een keer geluk te hebben!

  Geliked door 1 persoon

 8. Het is de moeite waard om je foto’s met andere te kunnen delen en aan de hand van opmerkingen en gegevens je eigen fotografiekunst naar een hoger niveau te tillen. Fotografie is zo’n boeiende hobby die je oneindig veel mogelijkheden en creativiteit geeft.

  Geliked door 1 persoon

 9. Ik won vorig jaar een heel leuke vlogcamera die ik nu steeds gebruik in mijn klasje!! 😀 De kleuters vinden vooral het kantelbare schermpje geweldig zodat ze foto’s van zichzelf kunnen maken en met de juf.

  Geliked door 1 persoon

 10. Wat ik vind van deze actie ? Die is supercalifragelisticexpialidocious geweldig. Want foto’s nemen is méér en méér een hobby geworden want je ziet de wereld en zelfs de simpele dingen om je heen, heel anders en op een prachtige manier als je door de vieuwfinder, het oog van de camera kijkt met jezelf als “watcher”. Mijn fototoestel is dan ook mijn “maatje” geworden die overal met mij mee gaat en is misschien wel al aan vervanging toe, dus een super actie van jullie met deze prachtprijzen.

  Geliked door 1 persoon

 11. Wat een geweldige actie! Bedankt voor de mooie kansen op de prachtige prijzen.Zou super leuk zijn als ik bij de gelukkige winnaars mag horen.
  Dankbaar aan team van de mooie fotosite Fotografie allerlei voor alle inzet voor deze inspirerende groep.

  Geliked door 1 persoon

 12. Wij komen sowieso met een aantal studenten van cvo volt, maar gratis tickets of nog beter… een extra fototoestel zien wij wel zitten! Kijken er al naar uit!!!

  Geliked door 1 persoon

 13. Geweldige actie met mooie prijzen die je kan winnen. Gratis ticket is altijd mooi meegenomen en een extra nieuw fototoestel zeker en vast.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: