Ons FotoBlog ‘Fotografie/Allerlei’


Welkom op ons ‘FotoBlog’, de blog pagina van de Fotografie/Allerlei groep!
Een idee dat een tijdje geleden reeds van start ging maar nooit echt van grond kwam, daarom willen we dit nogmaals onder de aandacht brengen. Misschien vraag je je af waarom we een blog nodig hebben aangezien onze facebookgroep immers een goed draaiende groep is? Wel, de facebookgroep is inderdaad een super en prachtig medium voor sociale interactie, om kennis en meningen te delen. Maar het is niet meteen het beste medium om informatie op een gestructureerde manier bij te houden en terug te vinden – posts en reacties verdwijnen namelijk al gauw in de vergetelheid en het is bovendien redelijk lastig om ze daarna weer terug te vinden.
Met deze blog proberen we daar een antwoord op te geven. Het laat ons toe om informatie, in de vorm van blog-artikels, op een gestructureerde manier bij te houden. Veel overzichtelijker dus, en makkelijker om deze informatie nadien terug op te zoeken en/of om ernaar te verwijzen. En natuurlijk blijft het doel om ook hier kennis te delen zodat we allemaal kunnen blijven bijleren en genieten!
Maar we gaan dit niet alleen doen. Iedereen die zich geroepen voelt om een steentje bij te dragen is welkom. Want uiteindelijk is ook deze blog, net zoals de facebookgroep, iets VOOR en DOOR onze leden! Dus wil je zelf graag eens een artikel schrijven, contacteer dan gerust een van de beheerders of moderators om je idee te bespreken en verder uit te werken!
Zit je toch nog met een (foto)vraag waarop je geen antwoord weet en vind je het antwoord niet terug op onze blog, stuur dan zeker een berichtje en wij zullen uw vraag + antwoord dan asap uploaden
De beheerders zijn: Regina Wolfs, Wilfried Jacobs
Aan allen veel Fotografie plezier toegewenst en tot binnekort,
Het Fotografie Allerlei team

BewarenBewaren

4 reacties op “Ons FotoBlog ‘Fotografie/Allerlei’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: