Vrije tijd en Workshops


Workshop Boudoirfotografie – 04/06

nel

Boudoirfotografie is een onderdeel van glamourfotografie. We zorgen tijdens deze workshop voor een lingeriemodel, sfeervolle belichting, een stijlvol interieur en een visagiste. Kortom, je waant jezelf op een professionele fotoset.
>>Lees meer….

Kasteeldagen Booischot

Schermafbeelding 2016-04-13 om 22.18.27Gezellige parkbeurs op kasteeldomein ter Laeken in exclusief landelijk kader. Met 101 groen-, deco- en lifestyle-ideeën: binnen- en buitendecoratie – juwelen en kunst – brokante – cadeautips. Park- en natuurwandelingen – Rondleiding kasteel door Baron de Gruben – Gastronomische hapjes en drankjes, ambachtelijke delicatessen – sfeervolle modeshow bij kasteel. >>Lees meer….

Wandelen langs onze kust was nog nooit zo eenvoudig

wandelen-kust
Zomer, zon en zee… ze gaan zo goed samen! Geen betere manier om onze eigen Belgische kust te verkennen dan al wandelend. En dat doe je voortaan met de nieuwe GR Kustroute!. >>Lees meer….

Wandelen in het Zoniënwoud op 24 april

wandelen-zoniënwoud
Er is al veel gezegd en geschreven over de groene long van Brussel maar je kan het bijzondere karakter van dit bos slechts vatten als je er geweest bent. En waaarom niet op 24 april tijdens de 37ste editie van de Zoniënmars?
En vergeet zeker jullie camera niet. >>Lees meer….

Bezoek aan de Koninklijke serres van Laken

serres_4Een MUST voor elke fotograaf!
Van 15 april tot en met 6 mei 2016 in het Kasteel van Laken.Elke lente gaan de Koninklijke serres van Laken voor 3 weken open voor het grote publiek. Het is een uitstekende mogelijkheid om de wonderlijke architectuur van Alphonse Balat, de leermeester van Victor Horta, en de vele plantensoorten te ontdekken. >>Lees meer….

Boeiende WOI-plekjes die je nog niet kent

WOI-plekjesAl alle WOI-tentoonstellingen bezocht, alle bekende monumenten bekeken? Of gewoon niet zo dol op veel mensen op dezelfde plek? In beide gevallen leveren Luc Corremans en Annemie Reyntjens nieuwe bestemmingen voor WOI-uitstapjes in West-Vlaanderen. >>Lees meer….

 

button-nieuwsbrief

Het Fotografie Allerlei team

%d bloggers liken dit: