Vrije tijd en Workshops


Photodays 2019

Voor de veertiendemaal op rij organiseert Vi.Pi Events de beurs voor fotografie, video en de beeldvormingsindustrie in het algemeen. Het initiatief is ondertussen een gevestigde waarde geworden in ons land. In het begin, en onder de naam Photo Business Days, richtte de beurs zich tot 2014 uitsluitend tot vakmensen. Lees meer ….

Wandelen langs onze kust was nog nooit zo eenvoudig
wandelen-kust

Zomer, zon en zee… ze gaan zo goed samen! Geen betere manier om onze eigen Belgische kust te verkennen dan al wandelend. En dat doe je voortaan met de nieuwe GR Kustroute!. >>Lees meer….

Wandelen in het Zoniënwoud op 24 april
wandelen-zoniënwoud


Er is al veel gezegd en geschreven over de groene long van Brussel maar je kan het bijzondere karakter van dit bos slechts vatten als je er geweest bent. En waaarom niet op 24 april tijdens de 37ste editie van de Zoniënmars?
En vergeet zeker jullie camera niet. >>Lees meer….

Bezoek aan de Koninklijke serres van Laken
serres_4

Van 15 april tot en met 6 mei 2016 in het Kasteel van Laken.Elke lente gaan de Koninklijke serres van Laken voor 3 weken open voor het grote publiek. Het is een uitstekende mogelijkheid om de wonderlijke architectuur van Alphonse Balat, de leermeester van Victor Horta, en de vele plantensoorten te ontdekken. >>Lees meer….

Boeiende WOI-plekjes die je nog niet kent
WOI-plekjes

Al alle WOI-tentoonstellingen bezocht, alle bekende monumenten bekeken? Of gewoon niet zo dol op veel mensen op dezelfde plek? In beide gevallen leveren Luc Corremans en Annemie Reyntjens nieuwe bestemmingen voor WOI-uitstapjes in West-Vlaanderen. >>Lees meer….

button-nieuwsbrief
Het Fotografie Allerlei team
%d bloggers liken dit: