Groepsreglement S&S


Welkom in onze FB-groep SunSets & SunRises

sunset-2632852_1920

Onze groep heeft twee beheerders en drie moderators die er zoveel mogelijk voor proberen te zorgen dat alles vlot verloopt. De beheerders zijn: Regina Wolfs en Wilfried Jacobs – de moderators zijn: Jos Cuppens, Jacqueline Vanherle en Mireille Debeerst.

Als de zon opkomt of juist ondergaat, krijgt de wereld een prachtige gloed. Momenten die heel vaak vastgelegd worden! Maar als je het al weleens geprobeerd hebt, weet je ook dat het een van de moeilijkste momenten zijn!

Het meest opmerkelijke is wel, dat het licht ongeveer elke minuut anders is. In sommige delen van de wereld lijkt het nog sneller te gaan dan in andere. Dat betekent dus: continue alert zijn en de camera in de aanslag. Want over 3 minuten kan het mooier zijn, dan nu!
Hoe lager de zon bij de horizon is, hoe warmer het licht. En dat zonsondergangen mooier zijn, dan zonsopgangen, durf ik te betwijfelen!
Laat jullie fotografie kunsten de vrije loop en post hier de mooiste sunsets/sunrises.

Momenteel zijn er nog niet veel regeltjes, maar dat wil niet zeggen dat er in de toekomst geen kunnen bijkomen. Het enige wat we momenteel van jullie vragen is:

  • Wees vriendelijk en respectvol voor elkaar en als je een foto mooi vindt mag je dit gerust laten weten aan de plaatser
  • enkel foto’s met een max. van 5 foto’s/dag, geen filmpjes
  • enkel rechtstreeks opgeladen foto’s (niet delen van je eigen account)
  • Geen foto’s die in strijd zijn met de vigerende wetgeving
  • Links naar eigen of andere sites/accounts mogen hier niet geplaatst worden. Ook geen reclame maken voor eigen belang

Heb je vragen? Laat het ons weten via een privé berichtje.

Neem zeker ook een kijkje op onze premium-groep: Fotografie/allerlei en pagina Fotografie Allerlei maar ga ook is kijken in onze sub-groep: Smartphone Fotografie

Het copyright van de foto’s in deze groep blijft bij de fotografen.
Gebruik en/of publicatie van deze foto’s is alleen toegestaan na toestemming vooraf van de betreffende fotograaf. In antwoord op het nieuwe beleid op Facebook geef ik hierbij aan dat op mijn persoonlijke gegevens, foto’s, enz (als gevolg van de Berner Conventie) mijn copyright rust. Voor commercieel gebruik is dus ten alle tijde mijn schriftelijke toestemming vereist !

Veel fotografie plezier,
Het Sunsets/Sunrises Fotografie team

%d bloggers liken dit: