Welkom


1 Beeld zegt meer dan 1000 woorden

button-nieuwsbrief-300x300

Beste fotoliefhebber,
In januari 2015 zijn we gestart met een:
FB-groep Fotografie/Allerlei. Wat aanvankelijk een gezellig onderonsje met vrienden (met dezelfde passie) moest worden is inmiddels uitgegroeid tot een heuse community van meer dan 33.000 leden. Indien fotografie ook jouw ding is kom er dan gezellig bij en wordt lid van onze gezellige en begeerde fotogroep.
De groep heeft drie beheerders en vier moderators die er zoveel mogelijk voor proberen te zorgen dat alles vlot verloopt. De beheerders zijn: Regina Wolfs, Wilfried Jacobs en Julie Marcon – de moderators zijn: Jos Cuppens, Jacqueline Vanhelre, Marie-Louise Bosch en Jenke Goffa. Bij vragen of problemen kan je steeds bij hen terecht.

Aansluitend hierop en op vraag van vele forum-leden zijn we in november 2015 gestart met een:
FB-pagina Fotografie Allerlei. Deze werkt interactief samen met onze groep. Als je lid bent  van onze groep is het bijgevolg echt wel noodzakelijk om ook onze pagina te Liken aangezien we hier dagelijks een ‘FOTO VAN DE DAG‘ posten van alle inzendingen uit onze groep. Je kan hier evenwel zelf geen foto’s posten. We hebben hier ook een MAGIC FOTO album aangemaakt waarbij het de bedoeling is om beter en anders te leren fotograferen en kennis/techniek over te dragen aan elkaar.
Foto’s delen mag – en hebben we zelfs graag – maar kopiëren zonder vermelding van de naam van de fotograaf en onze pagina stellen wij niet op prijs. We staan open voor iedereen die graag met fotografie bezig is, zowel recreatief als professioneel. Appreciatie en commentaren over geposte foto’s van leden moeten een positieve interactie tussen leden faciliteren.
Aan onze FB-pagina Fotografie Allerlei zijn nog twee subgroepen gelinkt; nl. Smartphone Fotografie en Sunsets & Sunrises. Neem gerust een kijkje en als je geïnteresseerd bent sluit je dan snel aan door een lidmaatschap verzoekje te sturen.

De administratie en opvolging van onze groep/pagina (met meer dan 30.000 leden) is een 7 op 7 part-time job geworden. Teneinde gedeeltelijk de kosten van het operationeel houden van onze groep, onze pagina, onze Nieuwsbrief en onze blog te kunnen dekken en onze diensten aan de leden te kunnen uitbreiden, nodigen we leden en geïnteresseerden uit een klein bedrag te doneren (minimaal 10 euro), in ruil waarvoor ze dan meerdere foto’s per dag kunnen posten (met een maximum van 10) en ook links kunnen posten naar niet-commerciële pagina’s en websites. Je kunt nu ook rechtstreeks foto’s delen vanaf je persoonlijke account. “Help me to help you” door de PayPal knop hieronder te gebruiken
Wij waarderen uw steun aan onze community ten zeerste!

Donatie

Mogen we je vragen om ons initiatief – waar tienduizenden ondertussen deel van uitmaken – te steunen door een kleine donatie (minimaal 15 € per jaar) die ons ook zal toelaten je meer diensten aan te bieden. Gebruik hiervoor de onderstaande donatieknop van PayPal. Alvast onze gemeende dank hiervoor. Indien je geen PayPal rekening hebt is het uiteraard ook mogelijk om rechtstreeks te doneren via het Argenta rek. nr. van onze Fotografie Allerlei groep: IBAN: BE34 9731 4172 2690 BIC: ARSPBE22

€ 15,00

Wens je op de hoogte gehouden te worden van alle recente tips & tricks, schrijf je dan in door te klikken in de rechter kolom op de tab ‘volg dit blog’.

Wens je volledig op de hoogte te zijn van wat kan, mag en niet mag, lees dan eerst even het GROEPSREGLEMENT

GDPR Compliance

 
Fotografie/allerlei
Besloten groep · 32.197 leden
Lid worden van deze groep
A THING OF BEAUTY IS A JOY FOREVER 1 FOTO PER (kalender)DAG is de regel Met 1 foto per dag bedoelen we 1 foto per ETMAAL, dwz tussen 0u en 24u De g…
 

Het copyright van de foto’s, zowel in onze groep als op onze pagina, blijft bij de fotografen. Gebruik en/of publicatie van deze foto’s is alleen toegestaan na toestemming vooraf van de betreffende fotograaf.
In antwoord op het nieuwe beleid op Facebook geef ik hierbij aan dat op mijn persoonlijke gegevens, foto’s, enz (als gevolg van de Berner Conventie) mijn copyright rust. Voor commercieel gebruik is dus ten alle tijde mijn schriftelijke toestemming vereist !

Veel fotoplezier,
Het Fotografie Allerlei team

7 reacties op “Welkom

 1. Knappe website. Mag ik vragen met welke software deze website gemaakt is omdat ik Drupal volg op een avondschool.

  Mvg
  Paul Vancraybex

  Geliked door 1 persoon

  • Ooh nee Drupal 😦 ben er ooit mee begonnen maar snel mee gestopt. Deze is gemaakt met WordPress, a piece of cake hoor. Je flanst hem op 1,2, 3 in elkaar en bovendien vind je op youtube velen handig filmpjes.

   Like

 2. Dank voor de aanvaarding in deze groep 😉 we gaan zeker een donatie doen want je verdient het, we weten immers hoeveel werk en inzet hierbij komt kijken. Doe zo voort, je hebt een prima blog, groep en pagina !

  Like

 3. Geachte, had graag onder een andere naam gewerkt zodat ik onherkenbaar blijf of is dat een probleem en wil ook 10 euro betalen als ge mij het rekening nummer geeft.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: