Photo days 2019


HOOFDPRIJS: WIN EEN CAMERA !
TROOSTPRIJS: WIN EEN GRATIS INKOM TICKET !
WEDSTRIJD – Dit jaar schenken we alweer 3 super prijzen weg die ons aangeboden werden door ‘Photo Days’ + ook weer een aantal gratis tickets.

Hoe maak je kans om te winnen?

‼️HOE GA JE TE WERK ‼️

Misschien ben jij binnenkort wel de nieuwe eigenaar van één van deze prachtige camera’s  of krijg je gratis toegang tot de beurs!
De 3 winnaars zullen bekend gemaakt worden in onze Nieuwsbrief die in maart 2019 zal verschijnen en uiteraard ook op onze FB groep/pagina. Elke prijs wordt vergezeld van een gratis ticket voor de beurs, waar de prijs kan afgehaald worden. Het is de winnaar uiteindelijk zelf die beslist of zijn/haar naam al dan niet zal gepubliceerd worden.

Op 15, 16 en 17 maart 2019 spreken we weer af in Paleis 4 van Brussels Expo voor Photo Days, de grootste fotografiebeurs van België.

Locatie & toegang

Brussels Expo
Belgiëplein 1, 1020 Brussel

Succes en tot binnenkort op Photo Days beurs!
Ooh ja, vergeet niet hieronder een leuke boodschap achter te laten in de reacties.

Geniet van dit event en doe vooral mee aan de wedstrijd,
Het Fotografie Allerlei team

28 reacties op “Photo days 2019

 1. Ik vind dit een zeer mooie actie, het motiveert om je eigen foto’s echt kritisch te bekijken en voor betere resultaten te gaan. Een goede camera is zoals we allemaal weten niet goedkoop, op deze manier is er ook voor zij die het niet kunnen betalen een kans om verder te gaan met deze leuke hobby! 🙂

  Liked by 1 persoon

 2. 😍📸 Super leuke actie!! Steeds ben ik diegene die de foto’s maakt wanneer er iets te doen is met vrienden of familie. Sinds ik hier steeds een beter oog voor krijg merk ik dat ik toch een beter toestel mis. Hopelijk is dit mijn kans om een betere camera te winnen zodat ik ook zo een prachtige foto’s kan maken zoals ik al zag op deze pagina! 😍🙏🍀 Photodays staat al zeker in mijn agenda! Ziet er echt de moeite uit! 😀

  Liked by 1 persoon

 3. Rate this, het zou toch de kers op de taart zijn, leuke actie van een leuke site, waarin een ieder in zijn waarde wordt gelaten !!
  🌷🍀🌹🌸🍀

  Liked by 1 persoon

 4. Wat een leuke actie! Mocht ik iets winnen zou ik het graag aan mijn vriendin geven… is ook bijna jarig. Zij heeft op dit moment geen camera en zou heel leuk en gezellig zijn om samen met haar op pad te gaan. Zo’n leuke hobby 😊

  Liked by 1 persoon

 5. Super gelegenheid om gelijktijdig een mooi toestel te winnen en dan ook nog eens naar een vooraanstaande fototentoonstelling/beurs te kunnen gaan.

  Liked by 1 persoon

 6. Heel leuke actie met mooie prijzen!! 😀 Ik heb alvast de 5 stappen gevolgd en kijk ook al erg uit naar Photodays. Fingers crossed! 📸

  Liked by 1 persoon

 7. Het zou zo mooi zijn om een goed toestel te winnen! Dan kan ik echt stappen zetten in het professioneel gaan fotograferen 🙂
  Photo Days staat al in de agenda ok camera’s te spotten.
  Ik hoop echt een keer geluk te hebben!

  Liked by 1 persoon

 8. Het is de moeite waard om je foto’s met andere te kunnen delen en aan de hand van opmerkingen en gegevens je eigen fotografiekunst naar een hoger niveau te tillen. Fotografie is zo’n boeiende hobby die je oneindig veel mogelijkheden en creativiteit geeft.

  Liked by 1 persoon

 9. Ik won vorig jaar een heel leuke vlogcamera die ik nu steeds gebruik in mijn klasje!! 😀 De kleuters vinden vooral het kantelbare schermpje geweldig zodat ze foto’s van zichzelf kunnen maken en met de juf.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: