Photo Days 2017


Kom naar de Photo Days beurs 2017

het-salon-voor-fotografie_1

Voor de tiende maal op rij organiseert Vi.Pi Events de beurs voor fotografie, video en de beeldvormingsindustrie in het algemeen. Het initiatief is ondertussen een gevestigde waarde geworden in ons land.
Onder de naam Photo Business Days richtte de beurs zich tot 2014 uitsluitend tot vakmensen. In 2015 opende de beurs ook haar deuren voor het grote publiek.  ‘Business’ werd dus geschrapt en de beurs evolueert nu onder de benaming Photo Days.
Gezien het groeiend succès van de beurs (7500 bezoekers in 2015, 9500 bezoekers in 2016) verhuist de beurs naar de prestigieuze site van Brussels Expo op de Heizel.
Op de Photo Days vindt u de grootste fotografiemerken ter wereld terug. U krijgt de kans om de nieuwste innovaties in fotocamera’s (reflexcamera’s, bridgecamera’s, compact camera’s, instant camera’s,…) uit te testen. Tegelijk kunt u kennismaken met de oplossingen en toestellen die het beste aansluiten bij uw activiteit, van studioshoots tot mobiele fotoreportages (optieken, zoomlenzen, statieven, reflectors en flitsers, verlichting, opslagmedia,…).
De PhotoDays zijn ook ideaal om de eerste stap te zetten naar de nieuwste technieken of ze beter te beheersen, van opname tot afdruk over de opslag, de bewerking, … (Software, ontwikkelingsmateriaal, afdruk, kiosken en minilabs, …).
Men kan er ook deelnemen aan de vele demonstraties en workshops op de stands van de exposanten en het werk van een aantal fotografen via tentoonstellingen en fotogalerijen.
Aangezien de opnamesector een belangrijke acteur is in de sector van de drones worden de Photo Days gerganiseerd in samenwerking met de Drone Days, de Europese beurs van de civiele drone.
Een toegang tot de Photo Days geeft eveneens toegang voor de Drone Days.

Professionele bezoekers
Bent u een professionele bezoeker?
Indien u voldoet aan onze voorwaarden om als professionele bezoeker beschouwd te worden, krijgt u gratis toegang tot de beurs. Ontdek onze voorwaarden op deze pagina.

Tarieven & tickets

het-salon-voor-fotografie_met-exclusieve-korting

Normaal tarief : 10 euro
Kortingstarief : 7 euro (Early Bird) tot 30 november 2016 of 8 euro (Presale) vanaf 1 december tijdens de online voorverkoop.
Speciaal voor onze leden van Fotografie/Allerlei is er een extra #Korting van 2 euro op de Photodays beurs voorzien bovenop de voorverkoop korting.
Een ticket kost jullie dus 6 euro i.p.v. 10 euro

Gratis voor -12 jarigen, vergezeld van een betalende volwassene.

Locatie & toegang
Brussels Expo
Belgiëplein 1, 1020 Brussel

Succes en tot binnenkort op Photo Days beurs van 2017!

Geniet van dit event en doe vooral mee aan de wedstrijd,
Het Fotografie Allerlei team

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: